Carmen

Oprettet d. under Lingeri

Carmen

 

Carmen fra Ulla Dessous

 

Endnu en klassiker fra tyske Ulla Dessous er serien Carmen, der kommer i mange varianter: Tre forskellige bh'er både med og uden bøjler, bodystocking og trusser. Fælles for alle produkterne er selvfølgelig den høje kvalitet og den omtanke der er lagt i alle produkter fra Ulla Dessous. Her er virkelig tænkt over, at lingeri skal være smukt samtidig med, at det giver god støtte og komfort til tunge bryster. Fordi bh'en er konstrueret som den er, giver den virkelig god aflastning til ømme skuldre og og en træt ryg. Ulla Dessous har brugt smukt schweizisk broderi i tone-i-tone farver, for at gøre bh'en og bodystockingen let, smuk og feminin at se på selv op til L-skål.

 

 

Bøjle-bh'erne er lavet med et fast, let stribet stof nederst på bh'en, så den giver rigtig god støtte og løft til brysterne. Samtidig er der fra sidepanelerne en god sidesupport, så brysterne løftes op og frem. Fra H-skålen er der sat en ekstra støttende kant over blonden, så brysterne holdes på plads og ikke hopper ovenud af bh'en. Stropperne er selvfølgelig justerbare og brede, så de vægtfordeler godt og gør barmen mindre tung at bære, og broderiet bevæger sig smukt op ad stropperne.

 

 

Bh'en uden bøjler er lavet i samme materiale og broderi som bh'erne med bøjler, og stroppene er også brede, men her er det tænkt ind, at bh'en skal kunne støtte og forme brysterne uden hjælp fra bøjlerne. Du kan få Carmen-bh'en uden bøjler op til str. 120I (130G).

 

 

Carmen-trusserne er klassiske tai-trusser med smuk indsats af det schweiziske broderi. Materialet er fast og støtter om det nederste af maven og broderiet giver en flot effekt til benudskæringen.

 

I bodystockingen er der sat ekstra fast forstærkning ind på forsiden, så ud over, at hele korset-delen er lavet af fast, støttende materiale, er der altså ekstra støtte på selve maven. Broderiet går selvfølgelig igen på bodystockingen både på skålene og ved benudskæringen. Rygudskæringen er høj og giver støtte til brysterne hele vejen rundt om ryggen. 

 

 

Carmen findes som basisfarver i sort, ecru og nude men kommer jævnligt i nye, spændende farver passende til sæson. På disse sæsonfarver går de smukke tone-i-tone farver i broderiet igen. Bestil Carmen HER

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar