Matilda

Oprettet d. under Lingeri

Matilda

 

Matilda fra Elomi

 

Engelske Elomi har virkelig oppet sig med den skønne Matilda-serie. Ung, frisk, let samtidig med at den virklig giver god støtte til tunge bryster. Derudover har den en super god pasform til virkelig mange forskellige kvinder (og bryster).

 

 

Matilda bh'en er som sagt meget let i udtrykket, og det er den til dels pga. det gennemsigtige materiale. Selvom skålen i sig selv egentlig dækker og støtter godt, så gør det gennemsigtige, at den fremstår let, og udover det er bh'en lavet smal på rygstykket og stropperne er ikke super brede.

Når vi nu er ved stropperne, så skal da også nævnes, at de har den ekstra feature, at de kan samles på ryggen. Der sidder simpelthen en lille flad hægte på stroppen, som giver dig mulighed for at samle stropperne på ryggen. Det kan være, at du synes, det er rart at få flyttet trykket fra bh'en længere ind mod nakken, hvor du har flere muskler, eller det kan bare være rart, at man ikke kan se stropperne under en bestemt kjole eller top med bryder-ryg. For at benytte denne detalje, gør du simpelthen bare stropperne lidt længere og flytter hægten derhen, hvor du vil have den samlet. Prøv dig lidt frem og se, hvad der passer dig bedst. 

 

 

Du kan selvfølgelig også bruge Matilda-bh'en med stopperne helt som på en sædvanlig bh.

 

Bh'en er i øvrigt rigtig god, hvis du gerne vil vise lidt kavalergang, da den er dybere udringet end de fleste andre bh'er på markedet i de størrelser. Den dybe udskæring kombineret med den meget samlende effekt fra siderne, giver altså en virkelig flot kavalergang.

 

Matilda findes som basisfarver i sort, hvid og nude og kommer flere gange om året i super flotte, frække farver! Fælles for alle farvene er, at det fine "prik-mønster" langs skålens kant er i en anden farve end selve bh'en. Det ser altså virkelig flot ud.

 

 

Til bh'en hører også en let og næsten gennemsigtig trusse. Kun fronten er ikke gennemsigtig. Kanten rundt er syet forholdsvis tyndt, så den vises ikke i det meste tøj. Til den sorte bh hører både en almindelig og en string-trusse, men til alle andre farver er der bare den almindelig trusse. Trussen er ikke super høj, men heller ikke sådan en helt lav "hofte-trusse".

 

 

Matilda-serien er til dig, der gerne vil have et lettere og spinklere sæt lingeri, men ikke vil gå på kompromis med støtten og pasformen. Bestil Matilda HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar