Om Wajke Lingeri

 

Af personlige grunde har jeg valgt at lukke både webshoppen og forretningen i Hørsholm inden udgangen af 2022. Jeg har ikke den nøjagtige dato endnu, men jeg forventer at lukke ned senest i starten af december.

 

Wajke Lingeri opstod som Wajke Trading i 2007, startet af Vibeke Wajke Lindshauge. Vibeke ønskede at tilbyde kvinder et stort udvalg af bh'er og badetøj i store størrelser og startede derfor webshoppen med et meget stort udvalg af lingeri og badetøj fra mærkerne Fantasie, Elomi, Goddess og Freya. Vibeke drev shoppen indtil sin sygdom og død i december 2019.

 

Den 1. april 2020 overtog jeg webshoppen og driver den videre med det samme store udvalg fra de samme mærker. Jeg havde i forvejen en forretning og webshop med speciale i lingeri, nattøj, shapewear og badetøj i store størrelser, så det at rådgive om lingeri var slet ikke fremmed for mig. Før jeg åbnede min egen forretning Rikke Harbo - din bh-specialist havde jeg arbejdet som butikschef i ca. 10 år med mange forskellige lingeri-mærker.

 

Jeg har givet webshoppen en opgradering men fortsætter ellers Vibekes arbejde, så du vil stadig kunne finde alle dine yndlings-bh'er på wajkelingeri.dk. Eneste forskel er, at du nu også kan få personlig vejledning og rådgivning i min forretning i Hørsholm.

 

Hilsen fra Rikke